Qui som i que fem

 

QUI SOM

 Som un grup de ciutadans, d’ideologies progressistes, de diverses cultures polítiques i molt plurals, disposats a trencar conceptes, idees, formes de treball caduques i organitzacions ràncies. Estem per la revolució de les idees.

La diversitat política de les persones del nostre grup possibilita, la discussió oberta, sense límits, sense complexes, sense pors, tot és vàlid si porta a una idea de canvi, de progrés i subversió de la realitat, amb la creença que un món millor és possible

QUE FEM?

Amb aquesta pàgina web encetem un projecte que esperem siga del teu interés, en uns moments de plena crisi econòmica, on l’estat espanyol és un dels llocs on es presenta mes dura, i paradoxalment es possible que guanye les eleccions un partit en postures econòmiques neoliberals; les mateixes que han produït la crisi. Es una mostra més del desconcert i falta de cultura política dels ciutadans del nostre poble: votar en contra dels seus interessos.

Som conscients de la falta de resposta per part dels nostres sectors progressistes i valencianistes, a moltes de les agressions intel•lectuals, polítiques i econòmiques que envolten la nostre vida i benestar, i es per tot això que pensem que aquestes agressions han de tindre resposta.

En aquesta web trobaràs moltes respostes als problemes actuals, les paraules exactes per respondre, les idees necessàries per combatre l’abús d’idees conservadores i reaccionàries que impregnen la societat actual.

Es possible no entendre algunes coses de les que expliquen, la seva metodologia, basada en nous conceptes de la ciència del pensament, però poc a poc anirem explicant la metodologia, la seua teoria i la seua praxi. Estem convençuts que en poc de temps podràs anar comprenent amb estudi i praxi el mètode que expliquem. El més aviat possible encetarem formes de comunicar-nos i participar en el debat de les idees i esperarem les teves aportacions de bon grat. Aquesta web estarà sempre en un continu canvi de perfecció i maduració de les idees, perqué es necessari endinsar-se sempre per veure novetats en cadascú dels punts que anirem tocant. Tindrem encerts i errors, però sempre aniran millorant.

La nostra intenció es fer un laboratori d’idees baix un punt de vista progressista i valencianista, buscant sempre la millor explicació amb les paraules que expressen els nostres valors, i anant sempre a l’arrel del problema. Sabem que molta gent vota per “marcs mentals”, on estan els seus valors, que no sempre coincideixen en els seus interessos econòmics, culturals o polítics. Però una cosa estem segurs, i es que podem, tu també, començar a canviar les coses, si som capaços de transmetre el que pensem desfent els conceptes conservadors. Actualment la societat està avançant en idees molt reaccionaries i és necessari emprar mètodes, discursos i missatges per canviar la situació, de vegades partint de zero, amb nous plantejaments i teories, i tot producte de l’anàlisi dels nous comportaments socials. El repte que tenim es gran, però val la pena, la lluita sempre continua fins la victòria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: